Tietoa minusta

dav

Olen 25-vuotias Fysioterapeutti ja Personal Trainer. Tällä hetkellä opiskelen Terveydenhoitajaksi Hämeenlinnassa, mutta opintojen sivulla haluan toteuttaa intohimoani liikunnan ja ihmisten parissa. Asun Vantaalla, joten valmennuksia teen pääkaupunkiseudulla ja vielä hieman myös hämeenlinnassa.

Olen kotoisin Lappeenrannasta, missä aloitin opiskelut kuusi vuotta sitten. Fysioterapeutin amk:n jälkeen valmistuin PTCA Personal Traineriksi, jonka jälkeen heti työllistyin pääkaupunkiseudulle kuntosaliketjulle töihin. Sitä kautta kouluttauduin ja toimin yli kaksi vuotta kokopäiväisenä Fustra -yksilövalmentajana ja Personal Trainerina Vantaalla.

Olen koulutuksieni ja kokemuksen kautta erikoistunut liikkumiseen erityisesti silloin, kun on jokin kipu tai ongelma mikä saattaa hankaloittaa treeniä. Oikeat suoritustekniikat, asennot ja askellukset on tärkeä löytää kuntoon, ja niitä harjoittamalla löytyy hyväkuntoisellakin liikkujalla uusia ulottuvuuksia treeniin. Kehonhuolto on myös tärkeä osa liikkuvan ihmisen arkea.

Ajatukseni liikunnasta on, että jokaiselle löytyy jokin muoto liikkua. Liikunnan tulee tuottaa iloa ja hyvää oloa, onnistumisen tunteita ja stressin lievitystä. Tottakai sen on oltava myös haastavaa, ja joskus täytyy todella puskea ulos mukavuusalueelta.

Omiin harrastuksiini kuuluu kaikenlainen liikunta yksin ja seurassa. Vuosia kestänyt kuntosaliharjoittelu on viime aikoina vaihtunut enemmän kehonpainoharjoitteluun ja toiminnalliseen treeniin, ja tänä syksynä myös juokseminen on vienyt mukanaan ja tuonut vauhtia päiviini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Personal Trainer Laura Nyrhi
laura.nyrhi@gmail.com
050 5701992

Vantaa

Advertisements