Personal Training

Tarjoan yksilöllisiä treenisuunnitelmia ja liikunnan ohjausta pääkaupunkiseudulla. Tarvittaessa tapaamisia voidaan sopia muuallekin ja teen myös verkkovalmennuksia.

PA220142.JPG

Treeniohjelma sinulle, oli tavoitteena sitten liikunnan ja terveellisten elämäntapojen aloittaminen turvallisesti juuri sinun yksilölliset tekijät huomioiden, tai suorituskyvyn parantaminen ja nopeampi kehitys treeneissä tarkan ohjelman avulla.

Liikkeen analysointi, ongelmakohtien löytäminen ja niiden korjaaminen ovat erikoisalaani. Nämä edesauttavat urheilulajissa etenemisen ja kehittymisen sinulle joka aloitat liikuntaa, tai sinulle jolla liikuntataustaa on jo paljon mutta treenit junnaavat paikallaan.

Avullani voit päästä myös eroon kivuista (esim. niska- ja hartiakivut tai polvivaivat) liikunnan ja kehonhuollon avulla. Muutaman vuoden aikana olen auttanut satoja ihmisiä löytämään liikunnan ilon ilman kipuja ja vaivoja. Tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja on hoidettu kuntoon treenin kautta.

Varaa aika ilmaiseen lähtökartoitukseen, tai kerro tavoitteistasi ja toiveistasi sähköpostitse. Räätälöidään yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus, tai voit valita valmiin paketin täältä.

Personal Trainer Laura Nyrhi
laura.nyrhi@gmail.com
050 5701992

Vantaa

Advertisements